Μαθήματα Ιππασίας

Προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας για αναβάτες όλων των επιπέδων.

Τι κάνουμε!

Προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας για αναβάτες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας παρέχουν ατομική εκπαίδευση, βοηθώντας κάθε αναβάτη να αναπτύξει τις δεξιότητες του και να πετύχει τους στόχους του.

Μαθήματα Ιππασίας

Διαθέτουμε ποικιλία καλά εκπαιδευμένων Friesian αλόγων που είναι κατάλληλα για αναβάτες όλων των επιπέδων. Τα μαθήματά μας λαμβάνουν χώρα στους στάβλους μας στο Πλαγιάρι, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Πιστεύουμε ότι η ιππασία είναι μια εφικτή για όλους δραστηριότητα και είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε αναβάτες όλων των επιπέδων να επιτύχουν τους στόχους τους. Είτε είστε αρχάριος που μόλις ξεκινάει είτε έμπειρος αναβάτης που επιθυμεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Το αγρόκτημα μας είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών χώρων και άνετων στάβλων.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή ενός ασφαλούς και φιλόξενου περιβάλλοντος για τους μαθητές, διασφαλίζοντας ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για μια επιτυχημένη προπόνηση.