Μεσιτεία & Μεταφορά

Τι κάνουμε!

Η ομάδα μας κατανοεί ότι η αγορά και η πώληση ενός αλόγου μπορεί να είναι μια απαιτητική διαδικασία. Γι’ αυτό οι υπηρεσίες μας στον τομέα της μεσιτείας σχεδιάστηκαν για να την καθιστούν όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς προβλήματα. Η έμπειρη ομάδα μας γνωρίζει πώς να ελέγξει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών αρχείων, την καταγωγή του ζώου και την φυσική του κατάσταση.

Μεσιτεία

Συνεργαζόμαστε στενά με αγοραστές και πωλητές για να διασφαλίσουμε ότι κάθε συναλλαγή είναι ασφαλής και απαλλαγμένη από άγχος.

Λαμβάνουμε υπόψη το επίπεδο δεξιοτήτων του αγοραστή, τις προτιμήσεις του στην ιππασία και τους μακροπρόθεσμους στόχους του, για να διακρίνουμε το άλογο που του ταιριάζει καλύτερα. Παρέχουμε επίσης συμβουλές για τη φροντίδα, την εκπαίδευση και τη διατροφή του αλόγου, προκειμένου να βοηθήσουμε τους αγοραστές να διασφαλίσουν ότι το νέο τους άλογο θα είναι υγιές και ευτυχισμένο.

Μεταφορά αλόγων

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για το άλογό σας. Τα σύγχρονα trailer μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να είμαστε σίγουροι ότι το άλογό σας φτάνει στον προορισμό του με ασφάλεια και άνεση. Είτε χρειάζεστε μεταφορά του άλογου σας σε ένα νέο στάβλο, έναν αγώνα ή ένα κτηνιατρικό νοσοκομείο, η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει.